ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dit worden populaire elektrische auto's in 2020

30-09-2019

Dit worden populaire elektrische auto's in 2020

Het jaar is nog niet voorbij, maar bij ActivLease kijken we al uit naar 2020. Het beloofd een spannend jaar te worden, want grote automerken zoals Opel en Peugeot brengen een compacte en betaalbare elektrische auto op de markt. Voor veel mensen zal elektrisch rijden daardoor écht binnen bereik komen. We nemen in dit blog vier populaire en vergelijkbare modellen onder de loep. Misschien zit uw eerste elektrische auto hier wel tussen?

  1. Peugeot e-208

Actieradius: 340 km | Vermogen: 100 kW (135 pk) | Prijs: vanaf € 36.250,-

Eigenlijk werd de volledig elektrische versie van de nieuwe 208 onopvallend tussen de andere versies gepresenteerd, maar dit is wel degelijk een bijzonder model. De e-208 lijkt in alle opzichten een ‘gewone’ 208. Aan de buitenkant is nauwelijks te zien dat het om een elektrische auto gaat. Het siert Peugeot dat ze een elektrische uitvoering hiermee als ‘normaal’ beschouwen.

Met een volle accu haalt de Peugeot e-208 een actieradius van 340 km. Het accupakket heeft geen negatieve impact op het interieur of de kofferbak, want die zijn even groot als bij de reguliere 208. Via de snellader kan de accu in een half uur weer voor 80% opgeladen zijn. De Peugeot e-208 is als instapmodel bovendien zeer compleet met 16 inch lichtmetalen velgen, digitaal instrumentenpaneel en een 10 inch scherm in de middenconsole.

Peugeot e-208

  1. Renault Zoe

Actieradius: 395 km | Vermogen: 100 kW (135 pk) | Prijs: vanaf € 35.190,-

Onlangs werd de volledig vernieuwde Zoe door Renault gepresenteerd. De Zoe is nu weer helemaal up-to-date en klaar om de strijd aan te gaan met de concurrentie. Van buiten heeft de elektrische auto een meer sportieve uitstraling, maar de grootste metamorfose is voor het interieur. Dit is voorzien van een groot verticaal 9,3 inch touchscreen en het instrumentarium bestaat uit een 10 inch TFT scherm. Aan het milieu is natuurlijk ook gedacht. Alle textiel is namelijk 100% gerecycled.

Dankzij de Z.E. 50-accu zou de nieuwe Renault Zoe 395 km moeten kunnen rijden op een acculading. Snelladen gaat iets langzamer dan bij de Corsa-e en de e-208, maar bij standaard laadpalen biedt de Zoe weer een voordeel. Daar kan hij namelijk iets sneller laden dan de meeste concurrenten.

Renault ZOE Z.E. 50

  1. Opel Corsa-e

Actieradius: 330 km | Vermogen: 100 kW (135 pk) | Prijs: vanaf € 30.999,-

Met de zesde generatie Opel Corsa is het eerste elektrische model een feit. Een echte revolutie voor het populairste Opel-model ooit, de Corsa bestaat al sinds 1982! Net als de Peugeot e-208 oogt de Corsa-e als een hele normale Corsa.

De elektrische Corsa heeft een actieradius van 330 km, wat hem voor een grote groep mensen zeer geschikt maakt. Bij het opladen heeft Opel ervoor gezorgd dat u snel weer onderweg kunt. De accu kan in een halfuur tijd voor 80% worden opgeladen! In de zogenoemde Eco-modus komt u het verst op een acculading, maar voor sportiever rijgedrag is de Corsa-e ook voorzien van een Sport-modus. Zo sprint hij in maar 2,8 seconden naar 50 km per uur!

Opel Corsa-e

  1. DS 3 Crossback E-Tense

Actieradius: 280 km | Vermogen: 100 kW (135 pk) | Prijs: vanaf € 43.190,-

Ook het Franse DS komt met een elektrisch model in de vorm van de DS 3 Crossback. Deze compacte SUV staat op hetzelfde platform als zijn PSA-familieleden e-208 en Corsa-e. Ook veel van de motortechniek zullen ze delen. De DS 3 Crossback E-Tense is nauwelijks te onderscheiden van de variant met een brandstofmotor. DS staat voor luxe en een eigenzinnig design en dat is bij de DS 3 Crossback ook goed terug te zien. Zo komen de ruitvormen uit het logo overal terug in het interieur. Dit is zeker een auto waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa!

DS 3 Crossback E-Tense in 2020 bij ActivLease

Lease uw elektrische auto bij ActivLease!

Wat betreft elektrische auto’s blijft het hier natuurlijk niet bij in 2020. Ook de Volkswagen ID.3, de elektrische MINI en de Honda E zullen volgend jaar bij de dealers staan. Er is dus veel om naar uit te kijken volgend jaar en dat doen wij ook zeker! ActivLease is uw elektrisch leaseintermediair en kan niet wachten om u een elektrische auto te leveren. Blijf onze nieuwspagina volgen om ook op de hoogte te blijven van al deze modellen! 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit worden populaire elektrische auto's in 2020...