ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Gespot in Genève: de volledig elektrische Audi e-tron SUV. Reserveer nu!

08-03-2018

Gespot in Genève: de volledig elektrische Audi e-tron SUV. Reserveer nu!

Audi begint spoedig met de productie van de e-tron, de eerste volledig elektrische leaseauto van het merk. Tijdens de Autosalon van Genève hebben de Duitsers hun laatste testversie in de straten losgelaten. De elektrische SUV is nog volgeplakt met camouflagestickers, maar de contouren van het stoere model zijn al goed zichtbaar. De langverwachte Audi e-tron moet nog dit jaar verschijnen en u kan al een reservering plaatsen bij ActivLease, uw elektrische lease expert.

Elektrische Audi met 500 km actieradius

Het is nog even wachten op de officiële cijfers van de e-tron, maar Audi mikt op een indrukwekkende 500 kilometer NEDC-actieradius en een laadtijd van dertig minuten met een 150 kW snellader. We verwachten dan ook dat de e-tron een interessant alternatief gaat worden voor de Jaguar I-Pace, die u bij ons al kan bestellen voor een zakelijke lease. In de beelden hieronder ziet u hoe de Audi e-tron door de straten van het Zwitserse Genève rijdt.

Audi e-tron Audi e-tron Audi e-tron Audi e-tron Audi e-tron

Twintig elektrische Audi’s

De Audi e-tron wordt de eerste volledig elektrische leaseauto van Audi. Na de e-tron volgt een productieversie van de e-tron Sportback Concept en daar komt nog een derde onaangekondigde EV bij. De Duitsers willen nog voor 2025 meer dan twintig plug-in hybrides en elektrische auto’s aanbieden. Daarmee is Audi één van de populaire automerken, naast o.a. Volvo, BMW en Volkswagen, die sterk gelooft in de elektrische omslag.

Elektrische Audi leasen? Kies voor ActivLease!

De Audi e-tron wordt naar verwachting deze zomer officieel gepresenteerd en zal vanaf eind 2018 uit de fabriek komen rijden. Zodra Audi de prijzen bekendmaakt kunt u bij ActivLease een leaseofferte aanvragen met de gunstige bijtelling van vier procent. U kunt ook alvast een reservering plaatsen voor de Audi e-tron. Onze vriendelijke medewerkers houden u dan op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar komt. ActivLease is uw elektrische lease intermediair. Met ons maakt u zorgeloos de elektrische overstap!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGespot in Genève: de volledig elektrische Audi...