ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Nederland krijgt Opel Ampera-e als tweede land

Nederland krijgt Opel Ampera-e als tweede land

14-12-2016

Nederland krijgt Opel Ampera-e als tweede land

Goed nieuws voor de toekomstige leaserijder van de Opel Ampera-e want de Amerikanen geven Nederland voorrang met de levering. Wij worden het tweede land waar de elektrische auto met grote actieradius wordt aangeboden. Wij bij ActivLease zijn blij verrast en kunnen niet wachten om u kennis te laten maken met de Opel Ampera-e. U kan uzelf nu al inschrijven om op de hoogte te blijven van de nieuwe auto.

Elektrische actieradius is 500 km

De Opel Ampera-e werd in november aan de wereld getoond. Het wordt een betaalbare leaseauto met een uiterst indrukwekkende elektrische actieradius. Uit de NEDC-cyclus van Opel valt te lezen dat de Opel Ampera-e maximaal 500 km op een acculading kan rijden. Een bijzondere prestatie van General Motors. In de USA is de Ampera-e onder de naam Chevrolet Bolt recent op de markt gebracht. Maar de Opel Ampera-e belooft ook een verkoopsucces in Europa te worden.

Tweede Europese land dat Opel Ampera-e mag verkopen

Noorwegen wordt het eerste land waar de Ampera-e aangeboden zal worden aan het begin van 2017. Opel heeft reeds honderden orders geregistreerd. De fabrikant keek naar de Europese landen met het meest gunstige belastingklimaat voor elektrisch vervoer. Nederland kreeg daarom positie 2 met de nummers 3, 4 en 5 voor Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Opel Ampera-e

4% bijtelling leasen

De Opel Ampera-e heeft een volledig elektrische aandrijflijn met een 60 kWh batterijpakket en een elektromotor met een vermogen van 204 pk en een koppel van 380 Nm. De auto stoot geen CO2 uit waardoor zakelijke leaserijders maar 4% bijtelling hoeven te verwachten voor de komende jaren. De Opel Ampera-e wordt daardoor een uiterst interessante leaseauto, milieuvriendelijk en praktisch.

Vraag nu een leaseofferte aan!

De eerste Opel Ampera-e in Nederland werd begin december gepresenteerd bij het Eneco hoofdkantoor in Rotterdam. ActivLease gaat de Ampera-e begin 2017 leveren en houdt u op de hoogte van nieuwe productdetails. Nu al kan u een Opel Ampera-e leaseofferte aanvragen of uzelf op de hoogte laten houden door onze vriendelijke medewerkers. ActivLease is expert op het gebied van elektrisch leasen en kan ook van dienst zijn met de installatie van een thuislaadstation. Zo bent u totaal klaar voor uw Opel Ampera-e lease.

Bron: Opel Nederland

Relevante artikelen

Nederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e leveringen

09-11-2018 | Het is nu uiterst voordelig om een elektrische auto te leasen, daarom doen fabrika...

Lees verder

Nieuw infotainmentsysteem voor Opel Insignia en andere Opel leaseauto's

05-07-2018 | Een nieuwe generatie infotainmentsystemen ligt klaar voor de Opel Insignia en ande...

Lees verder

Nieuwe motor en luxe uitvoering voor Opel Grandland X lease

04-12-2017 | Opel voegt binnenkort een sterke dieselmotor toe aan het motoren aanbod van de Gra...

Lees verder

Opel brengt sportieve GSi-variant uit voor nieuwe Insignia

03-08-2017 | De tweede generatie Opel Insignia kunt u sinds kort zakelijk leasen bij ActivLease...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.