ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nissan LEAF e+ met grotere actieradius nu te bestellen! Levering vanaf mei

07-02-2019

Nissan LEAF e+ met grotere actieradius nu te bestellen! Levering vanaf mei

Leaserijders die een Nissan Leaf wensen met meer elektrisch bereik hoeven niet langer te wachten. De nieuwe Nissan Leaf e+ komt verder, gaat sneller en heeft meer luxe aan boord. Bij ActivLease hebben we de orderboeken voor deze verbeterde versie al geopend! Vanaf dit voorjaar kunt u de Nissan leaf met 62 kWh accu al rijden. Uiteraard komt u ook met dit model weer in aanmerking voor de lage 4 procent bijtelling. Lees verder voor de details en vraag een leaseofferte aan.

Offerte aanvragen

385 km actieradius

De Nissan Leaf is vanaf nu te bestellen met een fors verbeterd accupakket van 62 kWh. Daarmee kan de elektrische auto weer beter opboksen tegen nieuwe concurrenten in zijn klasse, zoals de Tesla Model 3 en Kia e-Niro. Dankzij de grotere accu stijgt de actieradius namelijk van 270 kilometer naar 385 kilometer. Dat is fantastisch nieuws voor zakelijke rijders die interesse hadden in een Nissan Leaf, maar meer elektrisch bereik nodig hadden! Behalve de range heeft Nissan ook de elektromotor een flinke boost gegeven. Deze levert niet 150 pk maar 217 pk vermogen.

Nissan LEAF e+

Speciale introductie uitvoering, 3.ZERO Limited Edition

Nissan levert het nieuwe model eerst in een speciale introductie uitvoering. De 3.Zero Limited Edition is meteen helemaal compleet met o.a. halflederen bekleding, een 8 inch navigatiesysteem, Bose Premium Audio, een warmtepomp en verschillende rijassistentiesystemen. Two-tone laksoorten zijn optioneel beschikbaar. Daarbovenop kunt u de auto opwaarderen met het ProPILOT Intelligent Parking System. Hiermee kan de Nissan Leaf geheel zelfstanding parkeren!

Offerte aanvragen

Nissan Leaf met 62 kWh accu leasen bij ActivLease

Als u de nieuwe Nissan Leaf e+ nu bestelt via ActivLease, dan kunt u naar verwachting al rijden vanaf mei. In onze blogs leest u wat de Leaf zo populair en gewild maakt bij zakelijke rijders, zoals het comfortabele one pedal driving, de hoeveelheid binnenruimte en het ProPILOT rijhulpsysteem. De Nissan Leaf is natuurlijk ook nog verkrijgbaar met de kleinere 40 kWh accu. Deze is momenteel extra voordelig en uit voorraad leverbaar bij ActivLease! Bekijk onze voorraad modellen met 4 procent bijtelling.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan LEAF e+ met grotere actieradius nu te be...