ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan presenteert nieuwe bestelauto's waaronde...

Nissan presenteert nieuwe bestelauto's waaronder opvolger e-NV200

28-09-2021

Nissan presenteert nieuwe bestelauto's waaronder opvolger e-NV200

Nadat merken als Renault en Mercedes-Benz flink de bezem door hun bestelwagenaanbod hebben gehaald kan Nissan natuurlijk niet achterblijven. De Japanse fabrikant presenteert tegelijkertijd drie nieuwe modellen! Een hoofdrol is er voor de Nissan Townstar, een volledig elektrische bestelauto die zijn basis leent van de Renault Kangoo. Wat kunnen we verwachten van de nieuwe generatie bestelauto’s van Nissan?

Nissan Townstar

De Nissan Townstar wordt gezien als de opvolger van de NV200 en e-NV200. Net als de Renault Kangoo e-Tech Electric komt de emissievrije Townstar met een 44 kWh batterij. Volgens Nissan is die goed voor een actieradius tot 285 kilometer. Iets meer dus dan zijn Franse broertje. Ook qua vermogen doet de Nissan het net iets beter: 90 kW tegenover 75 kW.

Lees ook: Gloednieuwe Renault Kangoo bestelauto gaat in 2022 volledig elektrisch

Het opladen van de Townstar gaat standaard met 11 kW. Nissan biedt optioneel een 22 kW boordlader aan waarmee de bestelauto sneller kan worden opgeladen. Snelladen kan natuurlijk ook, met maximaal 75 kW. De accu gaat dan van 0-80% capaciteit in 42 minuten.

Laadruimte

Een groot voordeel aan de nieuwe Nissan Townstar is de praktische inzetbaarheid. Volgens Nissan heeft de compacte bestelbus een laadruimte tot 3,9 kubieke meter, een laadvermogen tot 800 kilo en maximaal 1.500 kilo trekgewicht. Een personenwagen versie komt ook beschikbaar.

Opvolgers Nissan NV300 en NV400

Naast de Townstar presenteert Nissan nog twee nieuwe bestelwagens: de Primastar en Interstar. Deze zullen binnenkort de NV300 en NV400 opvolgen. Qua uiterlijk blijven ze grotendeels hetzelfde als hun voorgangers maar ze profiteren wel van nieuwe ADAS-rijhulpsystemen en motoren met meer vermogen. Meer informatie zoals levertijden en vanafprijzen brengt Nissan op een later moment.

Nissan Interstar & Nissan Primastar

Elektrische bestelauto leasen? Profiteer nu van 5.000 euro subsidie!

Een bestelbus met elektrische aandrijving wordt steeds aantrekkelijker voor ondernemers die toegang willen houden tot steden met milieuzones. Bovendien kunt u – ook volgend jaar – tot wel 5.000 euro subsidie aanvragen bij het kopen of leasen van een elektrische bestelauto. Wilt u graag eens weten of de overstap naar elektrisch rijden voor u interessant is? Bel of mail ons. Wij helpen u graag verder!

Bron: Nissan Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan presenteert nieuwe bestelauto's waaronde...