ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan stopt met Diesel? Nissan Leaf leasen de...

Nissan stopt met Diesel? Nissan Leaf leasen de toekomst?

11-05-2018

Nissan stopt met Diesel? Nissan Leaf leasen de toekomst?

Zijn de dagen van Nissan diesels afgelopen? Japanse media citeren bronnen die zeggen van wel. De fabrikant zou de productie van diesels in Europa willen stopzetten en zich meer gaan richten op de groeiende markt elektrische auto’s om te leasen. Nissan volgt daarmee het voorbeeld van Toyota en heeft ook een elektrische hit met de Nissan Leaf. U kan de Nissan Leaf leasen bij ActivLease en profiteren van de vriendelijke vier procent bijtelling. Nissans met dieselmotor zijn ook te leasen in de vorm van de Nissan Micra, Qashqai en X-Trail.

Geen nieuwe diesels

Als de berichtgeving klopt zouden de laatste dieselmodellen van Nissan vervangen worden bij modelupdates. De Nissan Juke (buiten Nederland leverbaar met dieselmotor) komt in nieuwe variant uit in 2019. Dat zou dan betekenen dat u de nieuwe Nissan Juke niet als diesel kan leasen.

Nissan Leaf leasen populair

Nissan Nederland zegt nog geen signaal te hebben ontvangen van de Japanners en noemt de berichtgeving “speculatief”. De bronnen die Japanse media aanhalen zouden kennis van binnen het bedrijf hebben maar zonder namen blijft dat ook vaag. Wat we wel weten is dat Nissan een van de populairste elektrische auto’s ter wereld heeft. De Nissan Leaf is een van de populairste elektrische leaseauto’s in Nederland en u kan hem uiterst voordelig leasen bij ActivLease.

Nissan Leaf

Elektrisch leasen? Kies ActivLease met grote Nissan Leaf voorraad!

Elektrisch leasen in 2018 is nog voordeliger want u kan thans profiteren van de vriendelijke bijtellingsregeling. Lease een totaal elektrisch auto zakelijk bij ActivLease, dan rijdt u met vier procent bijtelling. ActivLease heeft de Nissan Leaf op voorraad in verscheidene uitvoeringen. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag. U krijgt advies over uw Nissan Leaf lease en wij kunnen ook een laadpaal bestellen voor laden op eigen terrein. Een Nissan Leaf leasen bij ActivLease maakt u klaar voor de elektrische omslag!

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan stopt met Diesel? Nissan Leaf leasen de...