ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Nissan stopt met Diesel? Nissan Leaf leasen de...

Nissan stopt met Diesel? Nissan Leaf leasen de toekomst?

11-05-2018

Nissan stopt met Diesel? Nissan Leaf leasen de toekomst?

Zijn de dagen van Nissan diesels afgelopen? Japanse media citeren bronnen die zeggen van wel. De fabrikant zou de productie van diesels in Europa willen stopzetten en zich meer gaan richten op de groeiende markt elektrische auto’s om te leasen. Nissan volgt daarmee het voorbeeld van Toyota en heeft ook een elektrische hit met de Nissan Leaf. U kan de Nissan Leaf leasen bij ActivLease en profiteren van de vriendelijke vier procent bijtelling. Nissans met dieselmotor zijn ook te leasen in de vorm van de Nissan Micra, Qashqai en X-Trail.

Geen nieuwe diesels

Als de berichtgeving klopt zouden de laatste dieselmodellen van Nissan vervangen worden bij modelupdates. De Nissan Juke (buiten Nederland leverbaar met dieselmotor) komt in nieuwe variant uit in 2019. Dat zou dan betekenen dat u de nieuwe Nissan Juke niet als diesel kan leasen.

Nissan Leaf leasen populair

Nissan Nederland zegt nog geen signaal te hebben ontvangen van de Japanners en noemt de berichtgeving “speculatief”. De bronnen die Japanse media aanhalen zouden kennis van binnen het bedrijf hebben maar zonder namen blijft dat ook vaag. Wat we wel weten is dat Nissan een van de populairste elektrische auto’s ter wereld heeft. De Nissan Leaf is een van de populairste elektrische leaseauto’s in Nederland en u kan hem uiterst voordelig leasen bij ActivLease.

Nissan Leaf

Elektrisch leasen? Kies ActivLease met grote Nissan Leaf voorraad!

Elektrisch leasen in 2018 is nog voordeliger want u kan thans profiteren van de vriendelijke bijtellingsregeling. Lease een totaal elektrisch auto zakelijk bij ActivLease, dan rijdt u met vier procent bijtelling. ActivLease heeft de Nissan Leaf op voorraad in verscheidene uitvoeringen. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag. U krijgt advies over uw Nissan Leaf lease en wij kunnen ook een laadpaal bestellen voor laden op eigen terrein. Een Nissan Leaf leasen bij ActivLease maakt u klaar voor de elektrische omslag!

Bron: NU.nl

Relevante artikelen

Zo ziet de Nissan Leaf 40 kWh accu eruit

27-07-2018 | De Nissan Leaf is dit jaar de best verkopende elektrische auto in Nederland en ook...

Lees verder

Elektrische camper van Nissan, duurzaam op vakantie met de e-NV200 Camper

15-06-2018 | Elektrische auto's en bedrijfswagen horen inmiddels tot het Nederlandse straatbeel...

Lees verder

Nissan Leaf leasen? Kortere levertijd voor Nederland!

08-06-2018 | Geweldig nieuws van de Nissan importeur want de Japanners gaan sneller meer Leafs...

Lees verder

Vernieuwde Nissan Qashqai krijgt autonome techniek

14-03-2017 | Nissan heeft de populaire Qashqai onder handen genomen en voorzien van een update....

Lees verder