ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nissan wil 20% van zijn Europese autoverkoop elektrificeren in 2020

07-08-2017

Nissan wil 20% van zijn Europese autoverkoop elektrificeren in 2020

De elektrische revolutie in de leasewereld is ook Nissan niet onopgemerkt gebleven. Tegenover persbureau Reuters laat het automerk zich positief uit over zijn plannen voor elektrische mobiliteit. De Japanners willen dat 20% van alle personenauto’s die ze in 2020 op de Europese markt brengen een elektromotor bevat en de vernieuwde versie van de Nissan Leaf, een van de populairste elektrische auto’s ooit, moet hieraan een grote bijdrage leveren. Daarnaast zou Nissan later dit jaar een volelektrische crossover onthullen. Bij ActivLease kunt u al het elektrische leasenieuws volgen, of onze voorraad Nissan leasemodellen bekijken.

Meer elektrische modellen van Nissan

Bij gunstige marktcondities zal het volume van verkochte elektrische auto’s na 2020 alleen maar toenemen, zegt Gareth Dunsmore, Electric Vehicle Director van Nissan Europe. De recente marktontwikkelingen geven Nissan genoeg redenen tot optimisme. Dankzij dalende batterijkosten en doorbraken in technologie worden EV’s namelijk steeds populairder om te leasen. Nederland behoort wereldwijd zelfs tot de voorlopers van elektrisch rijden. Meer elektrische leaseauto’s van Nissan lijkt een logisch gevolg.

Nissan Leaf elektrisch

Nieuwe Nissan Leaf met grotere actieradius

Nissan verwacht dat de vernieuwde Leaf opnieuw een groot succes wordt. De huidige versie is al jarenlang een van de populairste elektrische leasemodellen in Nederland, maar een update is inmiddels welkom. De Nissan Leaf 2017 krijgt een modern design, verbeterde elektromotor en grotere actieradius. Het 60 kWh accupakket zou in theorie goed zijn voor 500 kilometer elektrisch rijden zonder opladen. De semiautonome ProPILOT-techniek moet de leaseauto bovendien een unieke marktpositie bezorgen. Vooralsnog kunnen alleen elektrische modellen van Tesla zelfstandig rijden.

Elektrische Nissan leasen doet u bij ActivLease!

ActivLease is uw leaseintermediair voor alle elektrische leaseauto’s. We zijn zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van deze nieuwe vorm van mobiliteit. Volg onze blogpagina voor al het laatste EV-gerelateerde lease nieuws. Elektrisch rijden in 2017 betekent dat u profiteert van een aantrekkelijk bijtellingspercentage van slechts 4%. U kunt online een leaseofferte aanvragen voor een van onze elektrische modellen, zoals de Nissan Leaf.

Bron: Reuters

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan wil 20% van zijn Europese autoverkoop el...