ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPak uw kans! Nissan LEAF nog dit jaar rijden va...

Pak uw kans! Nissan LEAF nog dit jaar rijden vanaf € 46,- netto bijtelling

06-11-2019

Pak uw kans! Nissan LEAF nog dit jaar rijden vanaf € 46,- netto bijtelling

Wilt u dit jaar nog elektrisch rijden in de Nissan LEAF en honderden euro’s bijtelling besparen? Pak dan uw kans, want ActivLease heeft een beperkte voorraad met levering 2019. Per 1 januari 2020 gaat de bijtelling voor elektrische auto’s omhoog van 4% naar 8% maar als u vóór de jaarwisseling instapt kunt u tot wel vijf jaar gebruik maken van de lage bijtellingscategorie. Bestel dus snel een Nissan LEAF bij ActivLease en geniet van extra voordeel!

Vanaf 46 euro netto bijtelling

Stel: u gaat dit jaar een Nissan LEAF rijden met een fiscale waarde van 36.000 euro. Over dit bedrag hoeft u slechts 4% bijtelling te betalen, oftewel 46 euro netto bijtelling per maand. Vanaf 2020 geldt voor elektrische auto’s een bijtelling van 8%. U betaalt dan 92 euro netto bijtelling per maand. Voorkom dat u het dubbele bedrag aan bijtelling kwijt bent! Bekijk onze Nissan LEAF actiemodellen met levering 2019 en vraag snel een leaseofferte aan.

Uitvoering Fiscale waarde Netto bijtelling 2019 Netto bijtelling 2020
Nissan LEAF € 36.140,- € 46,- p/m € 92,- p/m
Nissan LEAF e+ € 45.000,- € 57,- p/m € 114,- p/m

Twee batterijkeuzes

De Nissan LEAF is er met twee batterijkeuzes: het reguliere model heeft een 40 kWh accu en komt 270 km ver, terwijl de nieuwe LEAF e+ een 62 kWh accu heeft en daarmee 385 km actieradius haalt. Beide versies kunnen wij dit jaar leveren zolang de voorraad strekt. Onze leaseadviseurs vertellen u graag welke versie het beste bij u past en welke leaseopties beschikbaar zijn.

Nissan LEAF met 4% bijtelling

De bestverkochte elektrische auto

De Nissan LEAF is niet zomaar een elektrische auto, het is al jaren één van de bestverkochte modellen in Europa. De rijke standaarduitrusting en praktische bagageruimte maakt hem zeer geschikt voor zakelijke ritten maar ook als gezinsauto. Nissan is bovendien een toonaangevend merk als het gaat om zelfrijdende technologie en daarom kan de LEAF allerlei handelingen van u overnemen, zoals accelereren, afremmen en sturen, maar ook parkeren!

Elektrisch rijden in de Nissan LEAF met 4% bijtelling

Een Nissan LEAF zakelijk rijden via ActivLease is al zeer voordelig maar u ziet dat u flink in de bijtellingskosten kan besparen als u snel beslist. Als intermediair helpen we u graag bij het maken van de elektrische overstap, maar willen we ook voorkomen dat u onnodig teveel betaalt. Vraag daarom vandaag nog een Nissan LEAF leaseofferte aan, dan gaan onze leaseadviseurs meteen voor u aan de slag! Liever een alternatief? Bekijk ons overzicht elektrische auto’s met 4% bijtelling die wij nog in 2019 leveren.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPak uw kans! Nissan LEAF nog dit jaar rijden va...