ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Review: Autovisie positief over Volkswagen e-Go...

Review: Autovisie positief over Volkswagen e-Golf 2017

13-04-2017

Review: Autovisie positief over Volkswagen e-Golf 2017

Bij ActivLease kijken we ontzettend uit naar de komst van de nieuwe Volkswagen e-Golf. De geüpdatete versie van de volledig elektrische Golf verschijnt in het voorjaar van 2017 en combineert het kenmerkende comfort van de volksauto met een ruime actieradius. U kunt nu al een leaseofferte aanvragen voor de vernieuwde VW e-Golf bij ActivLease. De journalisten van Autovisie hebben de elektrische auto mogen testen en zijn overwegend positief.

Werkelijke actieradius VW e-Golf

Volkswagen heeft het accupakket van de vorige e-Golf verbeterd, zodat het nieuwe model weer voldoet aan de huidige verwachtingen. Dankzij een batterij met een capaciteit van ruim 35 kWh is een theoretische actieradius van 300 km mogelijk. Bij het testen komt Autovisie op een werkelijk bereik van ongeveer 200 kilometer uit. Dat is aanzienlijk hoger dan zijn voorganger en vergelijkbaar met dat van andere elektrische auto’s.

Zuiniger rijden

Bovendien beschikt de Volkswagen e-Golf over functies die de bestuurder helpen om zuiniger te rijden. Journalist Dries van den Elzen vertelt over een instelling waarmee de auto afremt op de elektromotor zodra het gaspedaal wordt losgelaten. In de sterkste regeneratiestand hoeft de rem amper aangeraakt te worden, zodat de 136 pk-sterke e-Golf energie bespaart en langer kan blijven rijden. Om het maximale rendement uit de accu te halen is er de speciale rijmodus ECO+. Deze schakelt onnodige functies uit, zodat een nog hogere actieradius behaalt kan worden.

Geen accu-angst meer

Dankzij de groeiende markt voor elektrische auto’s hoeft u niet meer lang te zoeken naar een oplaadpunt voor uw VW e-Golf. De 50 kW snelladers van Fastned zijn inmiddels door heel Nederland te vinden en zorgen ervoor dat u snel verder kunt rijden. De angst voor een lege accu is dus verleden tijd. Volgens Autovisie ligt de auto door de grotere batterij ietsje zwaarder op de weg dan bijvoorbeeld de Opel Ampera-e, maar levert het ook veel trekkracht op en een acceleratie van 0-100 in minder dan tien seconden.

Totaalpakket voor de leaserijder

Naast een verbeterde batterij biedt de elektrische Golf evenveel ruimte en comfort als de gewone Golf. Autovisie looft de uitrusting en bouwkwaliteit waarmee Volkswagen het prijskaartje compenseert. De auto heeft comfortabele stoelen, een groot navigatiesysteem met touchscreen en gebarenbediening, adaptieve cruise control en een veelvoud aan opties. Hierdoor is de e-Golf 2017 een luxe totaalpakket waarin je als leaserijder graag gezien wordt.

ActivLease is uw elektrische leaseprofessional

Bij ActivLease kunt u een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe Volkswagen e-Golf. Wij zijn uw elektrische leaseintermediair met een grote voorraad elektrische leaseauto’s. Naast de vernieuwde VW e-Golf kunt u onder meer de Nissan Leaf, Renault ZOE en Hyundai IONIQ voordelig bij ons leasen. Daarnaast bieden wij oplossingen aan voor thuis laden. In 2017 profiteert u bij het rijden in een elektrische auto van een gunstige 4% bijtelling. Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers voor vrijblijvend advies!

Bron: Autovisie

Relevante artikelen

Nieuwe Golf, Qashqai en Clio zijn de best verkopende modellen in Europa

03-11-2017 | De vernieuwde Nissan Qashqai kan u sinds september leasen bij ActivLease. Het blij...

Lees verder

Eerste Volkswagen T-Cross teaserafbeelding

04-07-2018 | Volkswagen gaat komende herfst de Volkswagen T-Cross onthullen. Deze kleine crosso...

Lees verder

Volkswagen Touareg 2018 testrit video. Lease hem bij ActivLease!

08-06-2018 | De nieuwe Volkswagen Touareg leasen kan vandaag nog bij ActivLease. Maar wat vinde...

Lees verder

De Volkswagen T-Roc kan u vanaf 2020 leasen als cabriolet-SUV bij ActivLease

30-03-2018 | Volkswagen wil zijn SUV-aanbod de komende jaren uitbreiden en heeft bekendgemaakt...

Lees verder