ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDaar zijn ze, de eerste exemplaren Hyundai KONA...

Daar zijn ze, de eerste exemplaren Hyundai KONA Electric in Nederland!

09-08-2018

Daar zijn ze, de eerste exemplaren Hyundai KONA Electric in Nederland!

De boot met eerste exemplaren van de Hyundai KONA Electric is aangekomen in de haven van Rotterdam. Het moment waar heel Nederland op heeft gewacht, want al ruim voor zijn aankomst zette de volledig elektrische SUV de leasewereld op zijn kop. Een actieradius van 482 kilometer, een rijke standaarduitrusting en slechts vier procent bijtelling maken het de ideale leaseauto voor zakelijke rijders. Wilt u verzekerd zijn van uw KONA Electric lease in 2018? Vraag dan snel een leaseofferte aan bij ActivLease!

100% elektrische SUV

Bij de Rotterdam Car Terminal legde vandaag een reusachtig schip aan om de eerste exemplaren van de Hyundai KONA Electric af te leveren in Nederland. Hyundai was erbij en maakte onderstaande beelden. De opvallende entree past wel bij de 100% elektrische SUV, want de verwachtingen zijn enorm hoog. De betaalbare KONA Electric heeft een geavanceerd accupakket van 64 kWh, waarmee u tot wel 482 kilometer rijdt zonder te hoeven laden. Dat was tot voor kort alleen mogelijk in een Tesla!

Hyundai KONA Electric leasen als Premium in 2018

Wilt u dit jaar nog de Hyundai KONA Electric leasen? Wacht dan niet te lang met uw offerteaanvraag. ActivLease heeft nog een uiterst beperkt aantal Premium modellen inclusief lederen bekleding, navigatie, head-up display en meer. Vanaf 2019 leveren we de KONA Electric in alle beschikbare uitvoeringen en kleuren. Bekijk onze leasevoorraad en reserveer uw gewenste exemplaar.

ActivLease, voor al uw advies over elektrisch leasen

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair. Wij hebben de ambitie om de elektrische overstap voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze vriendelijke medewerkers zijn gespecialiseerd in de Hyundai KONA Electric en adviseren u graag over alle voordelen van elektrisch autorijden in deze leasetopper. U kan ook onze voorraad elektrische leaseauto’s bekijken. Met spraakmakende modellen zoals de Volkswagen e-Golf, Nissan Leaf en BMW i3 bent u gegarandeerd van vier procent bijtelling.

Bron: iMotion Hyundai

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDaar zijn ze, de eerste exemplaren Hyundai KONA...