ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogTesla Cybertruck kan 'diagonaal bewegen als een...

Tesla Cybertruck kan 'diagonaal bewegen als een krab'

09-07-2021

Tesla Cybertruck kan 'diagonaal bewegen als een krab'

De strijd om de populairste elektrische pick-up truck ter wereld is begonnen en Tesla staat prominent in de schijnwerpers met hun Cybertruck. Het voertuig is momenteel in ontwikkeling richting een productiemodel en het uiterlijk is niet het enige waarmee Tesla de regels herschrijft. Met vierwielbesturing is het mogelijk om de truck straks diagonaal te laten bewegen ‘zoals een krab’. Dat wordt vast makkelijk voor het parkeren! Het productiemodel van de Cybertruck moet nog onthuld worden, maar Elon Musk heeft al bevestigd dat het uiterlijk en formaat amper zal veranderen.

Concurrentie van Hummer EV en Rivian R1T

Het opmerkelijkste is dat de Tesla Cybertruck niet de eerste truck is die deze bijzondere manoeuvre straks kan. De Hummer EV wil ook een stukje van de elektrische taart en General Motors heeft dezelfde flexibiliteit beloofd. Het nieuwe automerk Rivian doet er nog een schepje bovenop met hun elektrische pick-up, de R1T. Die moet een ‘tank turn’ kunnen doen; oftewel 360 graden kunnen draaien vanuit stilstand.

Ford F-150 Lightning

De grootste concurrent voor de Tesla Cybertruck wordt waarschijnlijk de Ford F-150 Lightning. Niet alleen het elektrische broertje van de populairste pick-up truck ter wereld, hij heeft zelfs al een lanceerdatum. Vanaf 2022 kunnen de Amerikanen hun favoriete pick-up truck met elektrische motor rijden. Wij hopen dat Tesla Ford de loef wil afsteken en ook voor 2022 de Cybertruck klaarstoomt.

Tesla Cybertruck

Snelste en krachtigste elektrische pick-up truck

Wat we ook met zekerheid kunnen zeggen is dat de Tesla Cybertruck een stuk wilder en leuker beloofd te worden. Elon Musk werd eerder in een testversie van de Cybertruck gespot en maakte duidelijk dat het de krachtigste en snelste pick-up ooit wordt. Hij haalt 100 kilometer per uur uit stilstand binnen 3 seconden en kan een trekgewicht van 6.350 kg aan.

Tesla Cybertruck bestellen bij ActivLease

ActivLease heeft een grote voorraad elektrische modellen die u nu kunt leasen, waaronder de Tesla Model 3. Ook andere modellen met lage bijtelling, zoals de Audi Q4 e-tron, Mustang Mach-e en de Volkswagen ID.3 kunt u meteen leasen. Vraag een vrijblijvende leaseofferte bij onze vriendelijke medewerkers. Wij kunnen ook contact met u onderhouden zodra er meer productinformatie over de Tesla Cybertruck onthuld wordt. Zodra hij in Nederland leverbaar wordt, kunt u hem bestellen bij ActivLease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Cybertruck kan 'diagonaal bewegen als een...