ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeEquipment leaseEquipment lease Breda

Equipment lease Breda

Op zoek naar een equipment lease specialist in Breda? Bij ActivLease kunt u de apparatuur en bedrijfsmiddelen financieren die u nodig heeft, zonder in één keer te hoeven betalen. Denk aan bouwmachines, medische apparatuur, IT-hardware, of kantoormeubilair. Waar de banken zich steeds lastiger opstellen en vragen om meer zekerheid, helpen wij uw equipment financiering snel en eenvoudig rond te krijgen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het leasen van equipment in Breda.

Wij financieren uw bedrijfsmiddelen

Met zijn strategische ligging nabij Rotterdam en Antwerpen is Breda ideaal voor transport- en distributiebedrijven. De stad ontwikkelt actief bedrijventerreinen zoals Minervum en Rithmeesterpark, en ondersteunt duurzame initiatieven, wat het een aantrekkelijke locatie maakt voor innovatieve ondernemers.

Voor kleine en middelgrote bedrijven in Breda en de provincie Noord-Brabant is het vaak lastig om bedrijfsmiddelen te financieren. Banken zijn terughoudend of vragen extra zekerheden. Steeds meer ondernemers kiezen daarom voor ActivLease. Wij werken samen met gespecialiseerde geldverstrekkers die de behoeften van ondernemers begrijpen en verder gaan waar banken stoppen. Op zoek naar een leasepartner die uw financiering rond krijgt? Bij ActivLease zit u goed!

Equipment lease Breda - ActivLease

ActivLease – uw equipment lease specialist in Breda

Als uw equipment lease specialist in Breda, biedt ActivLease diverse leaseopties voor een breed scala aan bedrijfsmiddelen. Of het nu gaat om medische apparatuur voor zorginstellingen, bouwmachines voor constructiebedrijven, of kantoorapparatuur voor startups, wij hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen. Ontdek hieronder in welke categorieën u een equipment lease kunt afsluiten bij ActivLease.

OFFERTE AANVRAGEN ZELF CALCULEREN

Hoe werkt equipment lease?

Voor ondernemers kan het een stuk aantrekkelijker zijn om equipment te leasen in plaats van kopen. U hoeft immers niet ineens een grote investering te doen maar betaalt het object in termijnen. Equipment lease is vaak een vorm van financial lease, waarbij u aan het einde eigenaar wordt. Een andere optie is operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar blijft en u het object huurt inclusief onderhoud en verzekering. Sale & lease back is ook een mogelijkheid. Twijfelt u welke leasevorm het beste past bij uw bedrijf? Wij denken graag met u mee en leggen de mogelijkheden uit.

Meer weten over ActivLease?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van equipment lease in Breda en omliggende regio’s zoals Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal? Of heeft u al een object gevonden dat u wil leasen? Neem contact op via 085 90 229 29, of stuur een e-mail naar sales@activlease.nl. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeEquipment leaseEquipment lease Breda