ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogBinnenkort in de lease bij ActivLease: De VW Ti...

Binnenkort in de lease bij ActivLease: De VW Tiguan GTE!

03-03-2016

Binnenkort in de lease bij ActivLease: De VW Tiguan GTE!

UPDATE: De Volkswagen Tiguan GTE is een studiemodel en komt niet beschikbaar voor leasing. ActivLease helpt u graag aan een alternatief! Bel 085-9022929 en vraag naar een beschikbare medewerker.

De Volkswagen Passat GTE en de Volkswagen Golf GTE  met 15% bijtelling zijn inmiddels bij het publiek rijkelijk bekend. Maar deze succesnummers van Volkswagen hebben er een grote broer bij gekregen, namelijk de Volkswagen Tiguan GTE.

Naast dat deze uitvoering een hybride aandrijving heeft, is ook het model volledig vernieuwd. Deze nieuwe Tiguan is een stuk stoerder geworden, hij is lekker breed in de schouders, maar hij is ook wat langer, breder en lager dan zijn voorganger.
Daardoor heeft de nieuwe Tiguan ook een stuk meer binnenruimte, wat vooral de passagiers op de achterbank zullen waarderen. Maar ook de bagageruimte is een stuk ruimer geworden.
Ook kan de achterbank worden neergeklapt, wat nog meer ruimte oplevert.
Het interieur is afgeleid van dat van de Golf, met veel digitale snufjes, zoals Apple CarPlay en Android Auto.

Wat zit er onder de motorkap?

De Tiguan GTE heeft een 150 pk sterke 1.4 TSI motor, maar daarnaast nog een elektromotor, tezamen goed voor 218 pk! Dat levert een gemiddeld gebruik op van 1,9 liter op de 100 km. Aangezien de CO2-uitstoot ruim onder de marge blijft, geldt voor deze Tiguan GTE slechts 15% bijtelling, dat maakt hem weer de ideale zakelijk lease-auto. 

Kiezen voor de Tiguan GTE leasen in plaats van de Golf GTE of Passat GTE?

Tja, deze keuze is natuurlijk geheel aan u, maar de Tiguan GTE is leverbaar in een 4x4 uitvoering. Iets wat voor de Passat GTE en Golf GTE niet opgaat.
De Tiguan GTE is perfect geschikt voor de vader, die graag  zijn fiets achter in de auto wil laden, maar ook zuinig wil rijden. Maar ook voor de man, die graag zuinig wil rijden en er niet al te veel geld voor neer wil leggen.
Eigenlijk de perfecte auto voor iedere Nederlander! “Ons ben immers zunig”, toch?

Voor niets gaat de zon op

Leuk detail zijn de zonnepanelen op het dak. Ik heb gelezen, dat deze zonnepanelen het mogelijk maken om op jaarbasis zo’n 1.000 km aan stroom op te wekken.

Als de accu’s volledig zijn opgeladen, heeft deze Tiguan GTE een bereik van 50 km. De vlotte rekenaars onder ons hebben natuurlijk al lang berekend, dat dit zo’n 20 gratis ritjes zijn! De Tiguan kunt u straks ook thuis laden met een laadpaal die u kunt opnemen in de maandelijkse leasekosten. Hierdoor zijn ook de laadkosten voor de berijder bij geheel geautomatiseerd te verrekenen.

Geïnteresseerd in het leasen van deze stoere hybride?

Dan adviseer ik u om contact op te nemen met het team van ActivLease. Voor een leaseprijs vanaf € 1000,-- per maand kunt u straks  deze Tiguan GTE rijden.
U kunt de Tiguan GTE zowel voor operationele als financiële lease nu alvast aanvragen. Kijk, dan bent u er straks als eerste bij.  Wij informeren u graag!

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.