ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogEerste elektrische Volvo auto wordt een hatchba...

Eerste elektrische Volvo auto wordt een hatchback met grote actieradius

31-01-2018
Eerste elektrische Volvo auto wordt een hatchback met grote actieradius

Volvo werkt aan hun allereerste elektrische auto en komt nu met nieuwe details naar buiten. De EV wordt een coupé-achtige hatchback die sterk lijkt op de 40.2 Concept en krijgt een zeer praktische actieradius. Het is een van de vijf volledig elektrische modellen die Volvo vanaf volgend jaar gaat introduceren. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en houdt voor u al het elektrische Volvo nieuws in de gaten. Elektrisch rijden in Nederland is aantrekkelijk dankzij de gunstige bijtelling van vier procent. ActivLease heeft een grote voorraad elektrische auto’s die u kunt leasen en helpt u bij het maken van de elektrische overstap.

Volvo EV actieradius

De eerste elektrische auto van Volvo krijgt een 500 km actieradius en komt in 2019 op de markt. Dat bevestigt hoofd R&D Henrik Green van Volvo tegenover Autocar. Het bereik van de leaseauto is een flinke verbetering ten opzichte van de 40.2 Concept (zie hieronder), waarmee Volvo nog mikte op een range van 350 km. “Het voelt alsof we de prestaties elke maand moeten bijstellen”, zegt Green. Het bouwen van auto’s is in dat opzicht anders dan vijf tot tien jaar geleden. “De technologie ontwikkelt zich tegenwoordig heel snel, op meerdere gebieden.”

Volvo 40.2 Concept

Toegankelijke elektrische leaseauto

Volvo biedt de elektrische auto aan met verschillende batterijen en motoren, net als de XC40 en nieuwe V40. Een interessante ontwikkeling, want op die manier wordt elektrisch rijden toegankelijk voor een grote groep leaserijders. “Denk aan een budgetvariant met een redelijke actieradius, en een duurder model met meer bereik en vermogen”, aldus Green. De Volvo EV kan om die reden een goed alternatief worden voor concurrenten zoals de Tesla Model 3 en Volkswagen I.D.

Elektrisch leasen doet u bij ActivLease

Volvo nam als een van de eerste automerken het initiatief om zijn modellenrange te elektrificeren. Inmiddels hebben o.a. Volkswagen, Porsche, Opel en Jaguar zich daarbij aangesloten. ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij hebben een grote voorraad elektrische auto’s die u kunt leasen. Deze modellen zijn volledig emissievrij en komen daarom in aanmerking voor een vriendelijke vier procent bijtelling. Vraag een elektrische auto leaseofferte aan bij onze leaseprofessionals en maak ook de elektrische omslag!

Bron: Autocar

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste elektrische Volvo auto wordt een hatchba...