ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai Kona SUV toont zijn gezicht

Hyundai Kona SUV toont zijn gezicht

03-05-2017
Hyundai Kona SUV toont zijn gezicht

Hyundai heeft meer leasedetails vrijgegeven over de Kona, een compleet nieuwe compacte SUV in het B-segment die na de zomer van dit jaar wordt onthuld. De crossover is de belichaming van een nieuwe designtaal van het Koreaanse automerk. Daar hoort in ieder geval een unieke front met opvallende grille en koplampen bij. Zodra Hyundai meer informatie over de Kona lease bekend maakt, leest u ze op de ActivLease nieuwspagina. Vervolgens kunt u bij ons snel en voordelig een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe Kona SUV. Bij ActivLease heeft u altijd de beste Hyundai leasedeal!

Onderscheidend design

Hoe de Kona er in zijn geheel uit ziet weten we nog niet, maar er zijn al een paar interessante details op te merken. Op de teaserafbeelding zien we een Cascade-grille en twin-koplampen. Hyundai heeft de LED-dagrijverlichting boven de koplampen geplaatst. Dit moet het front van de SUV een unieke, krachtige uitstraling geven waarmee hij zich kan onderscheiden van de concurrentie in het dichtbevolkte B-segment, waaronder ook populaire leaseauto’s zoals de Renault Captur en Peugeot 2008.

Rijplezier en precieze besturing

Na de Sante Fe en Tucson is ook de Hyundai Kona vernoemd naar een reisbestemming. De nieuwe SUV heeft zijn naam te danken aan een district op Hawaii. Hij zal beschikken over een hoog niveau van comfort, veiligheid en rijdynamiek. Hyundai noemt het ‘een wendbare auto die volop rijplezier en precieze besturing biedt aan kopers in het B-segment.’ We verwachten dus ook vierwielaandrijving als leaseoptie voor de Kona. Bij ActivLease zijn we alvast benieuwd naar de technische gegevens.

30 nieuwe Hyundai modellen

Hyundai wil de komende jaren uitgroeien tot het grootste Aziatische automerk in Europa. Om die ambitieuze doestelling te behalen komt de Koreaanse autofabrikant tussen nu en 2021 met maar liefst dertig nieuwe leasemodellen en afgeleiden. Daartoe behoren naast de Kona ook nog de i30 N, i30 stationwagon en een SUV met brandstofcel.

Vraag uw Hyundai SUV leaseofferte aan bij ActivLease

Onze vriendelijke medewerkers houden u op de hoogte van leaseinformatie over de Hyundai Kona. Tot die tijd kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en onze nieuwspagina volgen. U kan bij ActivLease al een leaseofferte aanvragen voor andere Hyundai modellen, zoals de Santa Fe, Tucson en de elektrische IONIQ. Onze leaseadviseurs informeren u over de verschillende uitvoeringen, optiepakketten en leasemogelijkheden. ActivLease is uw Hyundai leaseintermediair!

Bron: De gloednieuwe Hyundai Kona

Tags
Hyundai
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai Kona SUV toont zijn gezicht