ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Porsche Taycan teaserafbeeldingen van productieversie

21-03-2019

Nieuwe Porsche Taycan teaserafbeeldingen van productieversie

Porsche gaat in september zijn volledig elektrische sportwagen lanceren. De Porsche Taycan zagen we eerder als conceptmodel en prototype voorbijkomen, maar voor het eerst laat het Duitse automerk nu ook de productieversie zien. Zoals beloofd zijn er veel kenmerken van de indrukwekkende Mission E conceptauto overbleven. En geheel volgens de huidige onthullingstrend gaat de Taycan nog gehuld in een kleurrijk camouflagejasje.

Camouflageprint

Na Audi en Mercedes-Benz geeft nu ook Porsche zijn elektrische vlaggenschip een opvallende camouflageprint. Op die manier kunnen we de auto zoals hij in de showroom komt te staan al zien, maar houdt men de aanloop naar de officiële presentatie nog een beetje spannend.

Op de foto’s zien we de Porsche Taycan uit allerlei hoeken. De voorkant doet een beetje denken aan de 718 Cayman, terwijl de LED-strip op de achterkant is overgekomen van de Porsche Mission E en ook op de nieuwe generatie 911 te vinden is. Opvallend is daarnaast de slogan ‘Soul, electrified’. Een bevestiging dat het echte Porsche gevoel nog aanwezig is, ook al heeft de Taycan een volledig elektrische aandrijving.

Porsche Taycan

Porsche Taycan Porsche Taycan Porsche Taycan Porsche Taycan Porsche Taycan

Tesla-aanjager

Qua looks dus onmiskenbaar een Porsche, maar hoe zit het ook alweer met de prestaties van de Taycan? Die zijn al net zo indrukwekkend. Naar verwachting komen er drie verschillende varianten op de markt, met een fors accupakket van 90 kWh. De actieradius van de auto is nog niet officieel getest, maar een range van 400 tot 500 kilometer moet daarmee haalbaar zijn. Een sprint van 0 naar 100 km/u duurt in de snelste Taycan variant slechts 3,5 seconden. In meerdere opzichten een echte Tesla-aanjager dus.

Porsche Taycan leasen doet u bij ActivLease

In september wordt de productieversie van de Porsche Taycan gepresenteerd en vanaf eind dit jaar komt de elektrische auto uit de fabrieken rijden. Volgens Porsche zijn er wereldwijd al ruim 20.000 exemplaren besteld en vanwege de enorme interesse zijn Nederlandse levertijden nog onzeker. Uiteraard kunt u in de loop van dit jaar al wel een Porsche Taycan leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. ActivLease is expert in elektrische auto’s als de Taycan, waarmee u in aanmerking komt voor vier procent bijtelling bij een zakelijke lease.

Bron: Porsche

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Porsche Taycan teaserafbeeldingen van pr...