ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Samenwerken met ActivLease

Welkom, beste bezoeker van DCDW! Als intermediair in autoleasing is ActivLease zeer actief in het opvolgen van leads. Samen met dealers en universele autobedrijven proberen wij altijd het beste te bereiken en te streven naar een win-winsituatie. Niet als advertentie- of bannerverkoper, maar via een actieve, professionele samenwerking.

Word een ActivLease dealer

Heeft u voorraadauto’s waar u graag van af wil? Wij koppelen uw voorraad graag aan ons verkoopkanaal om uw scoringskans te vergroten en uw verkopen te verhogen, waarbij ActivLease de financial lease verstrekt. Vul het aanmeldformulier in op onze website en word ook een Activlease dealer!

Wilt u alvast rondkijken op onze website? Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte leaseauto’s van dealers en autobedrijven die u al voorgingen.

Onze werkwijze

ActivLease is expert in financieel en operationeel leasen. Wij werken samen met de beste leasemaatschappijen, banken en dealers om maatwerkoplossingen te bieden aan de mkb’er en zzp’er. Mobiliteit met scherpe leaseprijzen, hoge inkoopkortingen en een grote voorraad leaseauto’s die snel leverbaar zijn. Wij voorzien onze klanten van gericht advies en nemen het regelen van mobiliteit uit handen. Zo maakt men bij ActivLease zorgeloos de overstap naar een nieuwe leaseauto.

Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 085 90 229 29 of info@activlease.nl.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieSamenwerken met ActivLease