ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeContactOns TeamDennis Schouten

Dennis Schouten

Dennis Schouten Dennis Schouten Stuur een mail 06 30 45 71 32

Elektrisch rijden is het nieuwe rijden!

Begin 2018 ben ik begonnen bij ActivLease. Ik ken Jeroen en Rutger al ruim 15 jaar en wil graag met hun en mijn collega’s verder bouwen. Onze ambitie is om de lease intermediair te zijn waar onze klanten en prospects altijd voorop staan en de juiste oplossing/voorstel aangeboden krijgen op het gebied van mobiliteit en alle vragen die er zijn over Automotive. Na een intakegesprek weten wij snel welke leasevorm of financiering het beste bij u en uw onderneming past.

ActivLease staat vooraan op het gebied van elektrisch rijden. Hier hebben wij al zeer veel ervaring mee, ook als het gaat om de rijeigenschappen en het opladen. Wij zien elektrisch rijden echt als het “nieuwe” rijden. Graag vertel ik u hier meer over. Bijvoorbeeld over mijn reis met een Nissan Leaf van Amsterdam naar Odessa (Oekraïne) aan de Zwarte Zee. Een zeer mooie ervaring! Als één van de eerste volledig elektrisch door Oost-Europa. Hoe? Dat vertel ik u graag!

Ook voor advies over bedrijfswagens tot 3.500 kg kunt u bij mij terecht. Door de juiste vragen te stellen komen wij snel tot een juiste configuratie van uw nieuwe bestelauto. Bij ActivLease kan u alle beschikbare merken, modellen en lengtes bedrijfswagens leasen. Wij hebben een groot netwerk aan bedrijfswagen leveranciers, waardoor we altijd het juiste en scherpste voorstel kunnen aanbieden.

Waarom het verstandig is om nu te leasen

De komende jaren gaat er veel veranderen. De CO2 uitstoot van leaseauto's wordt anders gemeten, waardoor deze hoger is en dus meer belast wordt in de BPM. De verwachting is dat personenauto’s fors duurder worden. Indien u de keuze en mogelijkheid hebt, dan is het verstandig om dit jaar zakelijk te leasen. Dit scheelt in de bijtelling (fiscale waarde) en maandlasten (leaseprijs). Voordelig autorijden nu het nog kan!

Zelf heb ik ruim 15 jaar voor verschillende leasemaatschappijen gewerkt. Hier heb ik diverse commerciële functies gehad, van (hoofd) binnendienst tot accountmanager. Ik weet hoe leasemaatschappijen denken en werken. Contracten en mantels kan ik goed uitleggen en lezen, zodat u altijd het beste voorstel en de leasemaatschappij treft die het beste bij u past. Over bijtellingsregels en de eigen bijdrage zijn wij volledig op de hoogte. Meer weten over elektrische auto’s en de huidige bijtellingsregels? Ik vertel u graag meer!

Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Dennis Schouten M: 06 30 45 71 32
E: dennis@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamDennis Schouten