ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Lease Citytransporter bedrijfswagen

Citytransp lease

Met de Citytransporter bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Citytransporter leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Citytransporter. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Citytransporter te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Citytransporter financieel leasen omdat u liever uw Citytransporter met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk CityTransporter

De bedrijfswagens van DFSK CityTransporter zijn gebouwd met het oog op maatschappij en milieu. Dat betekent dat ze compact, milieuvriendelijk en technisch betrouwbaar zijn. De van origine Chinese modellen worden in Nederland geïmporteerd en gepresenteerd door Allmotive B.V.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensCitytransp