ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensDacia

Lease Dacia bedrijfswagen

Met de Dacia bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Dacia leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Dacia. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Dacia te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Dacia financieel leasen omdat u liever uw Dacia met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Dacia wilt u leasen?

Het merk Dacia

De fabriek van Dacia werd in 1952 opgericht in Roemenië maar startte aanvankelijk met de productie van onderdelen voor vrachtwagens. Na modernisering van de fabriek in 1967 werd de fabriek uitgebreid tot personenautofabriek. De eerste Dacia, de Dacia 1100, rolde in 1968 van de band. Dacia was de volksauto van Roemenië.

In 1999 nam Renault het merk over. Er waren al banden tussen beide fabrieken, aangezien de Renault 12 in licentie door Dacia geproduceerd werd. Door de toenemende vraag naar goedkopere auto's in een tijdperk waar auto's alleen maar duurder werden, zag Renault zijn kans schoon, hetgeen resulteerde in de Dacia Logan. Met de techniek van Renault bood (en biedt hij nog altijd) veel waar voor zijn geld. De Logan is een auto zonder poespas! Het merk sloeg in Europa zó goed aan dat in 2010 zelfs 350.000 nieuwe klanten werden veroverd.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.