ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Lease Jeep bedrijfswagen

Met de Jeep bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Jeep leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Jeep. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Jeep te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Jeep financieel leasen omdat u liever uw Jeep met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Jeep

De herkomst van de naam Jeep is niet helemaal duidelijk. Een van de meest aannemelijke theorieën is dat Jeep is ontstaan uit hetzelfde woord dat door Amerikaanse militairen als slang werd gebruikt voor nieuwe, ongeteste voertuigen.

Wel duidelijk is dat Jeep is ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen het Amerikaanse leger op zoek was naar een wendbaar militair voertuig. Diverse fabrikanten drongen naar een contract, maar het ontwerp van The American Bantam Company sprak de Amerikaanse overheid het meest aan. Dit bedrijf was echter te klein om de auto op grote schaal te gaan produceren. Daarom is het ontwerp doorverkocht aan Ford en Willys-Overland. Uiteindelijk won Willys-Overland het felbegeerde contract. Maar ook Ford heeft nog jarenlang de auto geproduceerd.

In 1945 begon Willys met het produceren van een particuliere versie. In 1950 verwierf het bedrijf officieel de rechten om de naam Jeep te gaan voeren.

Nadien is het bedrijf nog diverse malen overgenomen. In 1987 kwam het bedrijf in handen van Chrysler, wat een wereldwijde doorbraak van Jeep betekende.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensJeep