ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensCenntro

Lease Cenntro bedrijfswagen

Met de Cenntro bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Cenntro leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Cenntro. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Cenntro te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Cenntro financieel leasen omdat u liever uw Cenntro met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Geschiedenis Cenntro

De geschiedenis van Cenntro gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de Cenntro rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de Cenntro uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van Cenntro. Wij leveren zowel financial als operationele lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensCenntro