ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSeval

Lease Seval bedrijfswagen

Met de Seval bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Seval leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Seval. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Seval te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Seval financieel leasen omdat u liever uw Seval met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Seval wilt u leasen?

Geschiedenis Seval

De geschiedenis van Seval gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de Seval rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de Seval uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van Seval. Wij leveren zowel financial als operationele lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSeval