ActivLease
085 - 90 229 29

SsangYong lease

Met de SsangYong bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers.

Bij ActivLease kunt u de SsangYong leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de SsangYong. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw SsangYong te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een SsangYong financieel leasen omdat u liever uw SsangYong met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Kies uw model

Geschiedenis SsangYong

De geschiedenis van SsangYong gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de SsangYong rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de SsangYong uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van SsangYong. Wij leveren zowel financial als operationele lease.