ActivLease
085 - 90 229 29

Cadillac lease

Het leasen van een Cadillac regelt u eenvoudig online bij ActivLease. Voor alle modellen van Cadillac (ATS, CTS, Escalade en SRX) kunnen wij u een scherpe offerte op maat bieden! Voor operationele lease, financiële lease en shortlease bent u bij ActivLease aan het juiste adres. Voor welke leaseperiode u ook kiest, wij bieden u altijd de scherpste prijs.

Kies uw model

Het merk Cadillac

Bij een Amerikaanse auto denkt eigenlijk iedereen aan de Cadillac. De trots van Amerika, de "Caddy", speelt ook veelvuldig een hoofdrol in de film of in liedjes. Ook de Amerikaanse president rijdt al jaren in een Cadillac.

De eerste Cadillac dateert van 1902. De eerste prijs voor de Cadillac is de Britse "Dewar Trophy" (een soort Nobelprijs voor de auto-industrie). De tweede "Dewar Trophy" ontvangt de Cadillac in 1912, als 's werelds eerste autofabrikant van een auto met een elektrische startmotor en interieurverlichting.

De kenmerkende staartvin dateert uit 1948 en slaat gigantisch aan in Amerika, waardoor in 1949 de miljoenste Cadillac van de band rolt.

Het succesverhaal in Amerika staat haaks op de verkoopcijfers in Europa. Pas als er een aantal nieuwe, Europese modellen worden gemaakt, wint Cadillac langzaam terrein in Europa.